Home > seminarier > Ökad invandring?

Ökad invandring?

August 12th, 2014

Valets enda seminarium om ökad invandring?

Stiftelsen Migro bjuder in till seminarium om migrationens roll för fattigdoms­bekämpning och global utveckling.

Medverkande:
Fredrik Segerfeldt, författare
Gunilla Carlsson, fd Biståndsminister
Johan Hedin, riksdagsledamot Centerpartiet Lisa Pelling, utredningschef på Arenagruppen

Varmt välkomna på boklansering av Migration & utveckling – att resa sig ur fattigdom författad av Fredrik Segerfeldt med förord av Gunilla Carlsson.
Invandring kommer vara en av valets mest diskuterade frågor och i huvudsak är det påverkan på Sverige av invandring som står i fokus.
Fredrik Segerfeldt bryter detta mönster och pekar på andra aspekter av migration som ofta glöms bort.
I Migration & utveckling visar Segerfeldt att migration är det bästa sättet att lyfta fattiga människor till en högre levnadsstandard, och argumenterar för att ökad migration borde vara en del i FN:s kommande uppdatering av millenniemålen.

Datum: 21 augusti
Tid: 12.00–13.00 (lunchseminarium) Plats: Sveriges Riksdag

Anmälan sker till brentlin@migro.se
Varmt välkomna,
Rola Brentlin, Redaktör migro

(Migro, ergo sum, Immi-kalenderns ansvarige)

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software