Home > Allmänt, Immigrant-institutet > Utlänningslagen

Utlänningslagen

August 25th, 2014

Utlänningslagen och Utlänningsförordningen har fått en del nya paragrafer att gälla från den 1 augusti 2014. Vissa andra ska gälla från den 1 januari 2015.

Du kan läsa här de nya texterna:

Utlänningslagen
Utlänningsförordningen

Immigrant-institutet har samlat in ett 50-tal lagar som berör invandrare och flyktingar. Klicka här.
Saknar du någon lag kan du kontakta oss.

Miguel Benito
miguel.benito @ immi.se

Categories: Allmänt, Immigrant-institutet Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software