Home > Konferenser > NYBYGGARE BEHÖVS 2014

NYBYGGARE BEHÖVS 2014

September 19th, 2014

NYBYGGARE BEHÖVS 2014

Stiftelsen IFS, Internationella Företagarföreningen i Sverige, bjuder i samarbete med Tillväxtverket och Almi Företagspartner in till konferens 7 oktober.
Tid: 08.30 – 14.30
Plats: City Conference Centre-Norra Latin, Drottninggatan 71 B, Stockholm

Konferensen lyfter fram ny kunskap, forskning, fakta och statistik om företagare med utländsk bakgrund. Syftet är också att lyfta fram goda exempel och visa på nyttan med mångkulturellt företagande och hållbar tillväxt.

Konferensen vänder sig till företagsfrämjande aktörer, beslutsfattare och företagare med utländsk bakgrund.

Özz Nûjen, Årets Manlige Komiker 2014, inleder dagen med att hålla ett av årets viktigaste föredrag med delar ur sin föreläsning Mångfald eller Enfald.

Vår internationella föreläsare Ratna Omidvar, leader of Ryerson Maytree Global Diversity, Ryerson University, anländer direkt från Kanada och tar upp stora och små skillnader mellan Sverige och Kanada.

För anmälan klicka här!

Se hela programmet här.

Varmt välkomna!
/ IFS i samarbete med Tillväxtverket och Almi Företagspartner

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software