Home > seminarier > Tredje sektorn som resurs i integrationsprocessen

Tredje sektorn som resurs i integrationsprocessen

September 24th, 2014

Seminarieinbjudan:
Tredje sektorn som resurs i integrationsprocessen – mentorskap, samarbete och nätverk
5 november kl. 8.30 – 13.30 på Hanaholmen

Hur kan tredje sektorn bidra till att förkorta och underlätta integrationsprocessen för personer som flyttar till Finland? På vilket sätt kan kommunerna samarbeta med tredje sektorn? Under seminariet diskuteras dessa frågor både i allmänhet och genom konkreta exempel. Dessutom presenteras det koncept FIKA skapat för mentorskap som stöd i integrationen. Varmt välkomna på FIKAS slutseminarium! Se inbjudan som bilaga för program och mer information.

Anmäl dig senast den 22.10: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin841230&SID=f235448f-fae9-4d25-89ea-7ac21815c250&dy=59239528

Kontakt: Tina Rehnström, tina.rehnstrom@luckan.fi, 040 165 9616

FIKA-Förening, Integration, Kommunikation och Aktivitet
Simonsgatan 8
00100 Helsingfors
fika.luckan.fi
fika@luckan.fi

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software