Home > seminarier > Et interkulturelt Norden

Et interkulturelt Norden

September 24th, 2014

Et interkulturelt Norden – seminarium 26. november 2014
Sted: Kulturkontakt Nord, Helsingfors, Finland
Sprog: Finsk, engelsk og skandinavisk

“Det interkulturelle Norden” er et af temaerne i Nordisk Ministerråds strategi for det nordiske kultursamarbejde 2013-2020. Målet er, at “alle indbyggere i Norden føler sig hjemme og er kulturelt delagtige i Norden”.
Kulturkontakt Nord ønsker at udfordre og diskutere dette tema og mål. Derfor inviterer vi dig til at deltage i seminaret “Et interkulturelt Norden” om interkulturalitet og kulturel mangfoldighed i Norden.
Afspejler kulturlivet i Finland og resten af Norden de multikulturelle samfund, vi lever i? Og (hvordan) kan vi gøre det bedre? Seminaret vil også give inspiration til kunstnere, kulturaktører og kuratorer, som arbejde – eller gerne vil arbejde – med interkulturelle projekter.

På seminaret kommer du til at møde:
• Pasi Saukkonen, seniorforsker, CUPORE (FI)
• Ida Burén, administrerende direktør, Intercult (SE)
• Anna-Maria Liukko, direktør, Cultura Foundation (FI)
• Niels Righolt, centerleder, Center for Kunst og Interkultur (DK)
• Petr Potchinchtchikov, freelancer og ekspert i interkultur (FI)
• Henrik Melius, administrerende direktør, Spiritus Mundi (SE)
• Kristian Meisingset, redaktør, Minerva (NO)

Moderator vil være Cátia Suomalainen Pedrosa, direktør, Interkult Kassandra (FI).

Reservér dagen eller tilmeld dig allerede nu ved at bruge dette link: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin842261&SID=04f8e7e7-6c32-4078-87f5-47eb2264e523&dy=533048403

Yderligere info:
Rådgiver Søren Staun, soren.staun@kulturkontaktnord.org
Seniorrådgiver Tarja Terävä, tarja.terava@kulturkontaktnord.org

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software