Home > Konferenser > KONFERENS OM ARBETSKRAFTSINVANDRING

KONFERENS OM ARBETSKRAFTSINVANDRING

September 29th, 2014

ARENA IDÉ BJUDER IN TILL KONFERENS OM ARBETSKRAFTSINVANDRING I SAMARBETE MED FRIEDRICH EBERT STIFTUNG
Dealing with low wage labour migration – on national and European level

Hur hanterar vi lågkvalificerad arbetskraftsinvandring? Vilka utmaningar och möjliga lösningar finns det? Hur olika är det svenska och det europeiska perspektivet?

Medverkande är bland andra Anke Hassel, professor i public policy vid Hertie School of Governance i Berlin och en av Tysklands ledande experter på arbetskraftsinvandring samt Line Eldring från Fafo Institute for Labour and Social Research i Oslo. Från Sverige medverkar bland andra Eskil Wadensjö, professor i nationalekonomi och verksam vid Institutet för social forskning vid Stockholms universitet, samt Samuel Engblom, chefsjurist på TCO. Fler medverkande tillkommer.

Moderator: Eric Sundström, politisk chefredaktör på Dagens Arena.

Plats & tid
Fredagen den 14 november kl. 14.00 –16.00 på Norra Latin T-bana: Hötorget

Obligatorisk föranmälan. Fri entré. Konferensspråk är engelska.
Konferensen avslutas med rättvisemärkt mingel.

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software