Home > Allmänt > 25/10 Stödgala för Kurdistans flyktingar

25/10 Stödgala för Kurdistans flyktingar

October 17th, 2014

Välkommen till
Stödgala för Kurdistans flyktingar undan förtryck och förföljelse Bröd och Medicin nu!
Svensk-Kurdiska Vänskapsföreningen anordnar i samarbete med Kurdiska Biblioteket återigen en stödgala, den här gången också tillsammans med Kurdiska Läkarsällskapet

TID: 25 oktober kl.17:00 – 24:00
PLATS: Restaurang Parabolen, Rudsjöterassen 2, Haninge
TEMA: Framtidens Stjärnskott

Kurdiska Läkarsällskapet (KLS) är en svensk organisation som just nu direkt arbetar med akut stöd till flyktingar på plats i området. Man räddar liv med bröd och medicin nu!
Vi inbjuder alla att delta i vår stödgala. En uppvisning unga stjärnskott för att inge hopp om att bygga en bättre framtid. För detta tar vi avstamp i en levande och inspirerande kurdisk kultur med en blandad föreställning *) genom att ge plats för och visa upp Framtidens Stjärnskott
– En god måltid på Restaurang Parabolen**) med kurdiska förtecken
– Skådespelaren Ingela Karlsson leder föreställningen
– Skådespelare Kemal Görgü med sin elev Sangar
– Namir Shamany – Teater för fred och frihet
– Sång och dans med Cemille Pirre och Yasar Bugurcu och musiker

Mer information om flyktingsituationen ges under kvällen också av Kurdiska Läkarsällskapet KLS, Kurdiska biblioteket och Svensk-Kurdiska Vänskapsföreningen SKVF. Vill du försäkra dig om en bokad plats, anmäl ditt deltagande genom att sätta in 250 kr per person på Svensk-Kurdiska Vänskapsföreningens bankgirokonto 271-0580. Ange namn och antal personer. Passa på att bjuda med goda vänner också. Allt överskott från kvällen går direkt till Kurdistans flyktingar den här gången. Vi kommer under kvällen att ge ytterligare tillfällen att skänka pengar som humanitär hjälp till krigsdrabbade i Kurdistan.
Vill du ge ett bidrag redan före stödgalan sätter du in pengar direkt på Kurdiska Läkarsällskapets Plusgiro: 4020356-4, ange stödgala i informationsfältet.

*) För eventuella ändringar i programmet håll utkik på vår hemsida: www.skvf.eu eller
Facebook: Svensk-kurdiska Vänskapsföreningen.
**) Resväg Restaurang Parabolen Rudsjöterassen 2, Handen. Lämpligt färdsätt är
Pendeltåg till Handen och sedan promenera.
Med bil från Stockholm tar man Väg 73 och följer skyltar till Handen.
För utförligare väginformation hänvisas till restaurangens hemsida.

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software