Home > Allmänt > 6/11: Sverige – ett land mellan antirasism och segregation

6/11: Sverige – ett land mellan antirasism och segregation

October 30th, 2014

Sverige är idag det i-land som uppvisar den största skillnaden i världen i arbetslöshet mellan infödda och utrikesfödda. Sverige är också ett av de västländer där bostadssegregationen är som mest extrem, utifrån ett utomeuropeiskt perspektiv. Hur kan denna statistik från OECD och EU förstås, och vart är segregationen i Sverige på väg?

Tobias Hübinette docent interkulturell pedagogik, fil.dr. koreanologi, aktiv vid stiftelsen Mångkulturellt centrum

Torsdag 6 november 2014, kl 13.00-15.00
Folkets Hus Hammarkullen, Hammarkulletorget, Angered

I samarbete med Centrum för urbana studier Hammarkullen, Folkhögskolan i Angered och Folkets Hus Hammarkullen.

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software