Home > kultur > 2/12 Rid i natt

2/12 Rid i natt

November 22nd, 2014

Rid i Natt – en antirasistisk kväll

Den 2 december bjuder Kulturverkstan och Göteborgs Stadsteater in till en antirasistisk kväll på Göteborgs Stadsteater. Syftet med kvällen är att samtala kring beröringspunkterna mellan teaterkonst, kultur och människorättsaktivism. Att ge inspiration och perspektiv på hur kreativitet kan användas som en förenande kraft i kampen för alla människors lika värde.

Vi vill skapa ett rum för kritisk diskussion och samtal kring teaterns och kulturens potential som motståndskraft mot rasism. Kvällen består av två panelsamtal, en föreläsning samt teaterakter.

–Förboka biljetter till andra delen i Nya Studion!
På grund av begränsat antal platser. Förboka på ridinatt.bokning@gmail.com.–

Program
17:00 – Afterwork med ekologisk soppa i Foajebaren
17:45 – I Foajebaren.
Panelsamtal: Teater som motstånd? Med Mattias Nordkvist, Catharina Bergil, Paloma Winneth, Birte Niederhaus, Eleftheria Gerofoka
19:00 – I Nya Studion.
Föreläsare Bilan Osman från Expo som nyligen tilldelades ELSA-priset.

URPREMIÄR! Nyskriven pjäs av Athena Farrokzhad. Framförd av skådespelare från Stadsteaterns ensemble.
Gästspel:Teater SMUTS
Panelsamtal: Motstånd, hur? Med Gabriel Byström, Alexander Goldmann, Jenny Hostetter, Tatiana Håkansson, Bilan Osman. Moderator: Anna Takanen
Poesi av: Rizah Sheqiri och Homeira Tari

Kvällen utgår från Göteborgs Stadsteaters klassikerläsningar som i år diskuterar pjäsen som motståndshandling.

Motstånd hur? äger rum i Nya Studion med begränsat antal platser (160 st). För att boka plats i Nya Studion kan ni maila till ridinatt.bokning@gmail.com
Först till kvarn!

FRI ENTRÈ

Rid i natt – en antirasistisk kväll är ett samarbete mellan Nätverkstan, Kulturverkstan och Göteborgs Stadsteater.

Read more at http://www.wherevent.com/detail/Tove-Niskakari-Rid-i-Natt-En-antirasistisk-kvall-pa-Goteborgs-Stadsteater#6Zsg1RpP6hRwetUV.99

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software