Home > Allmänt > Fadimes minnesgala

Fadimes minnesgala

January 16th, 2015

Statsrådsberedningen
Stefan Löfven deltar på Fadimes minnesgala

Statsminister Stefan Löfven talar i morgon, lördag den 17 januari, på Fadimes minnesgala i Stockholm.
Tid och plats

Tid: Lördag den 17 januari klockan 15.00
Plats: Berns salonger, Stockholm

Det är 13 år sedan Fadime Sahindal blev hedersmördad av sin far. Fadime hade före sin död framträtt och bland annat talat i riksdagen där hon belyste frågan om hedersrelaterat våld och förtryck.

– Vi måste hedra Fadime, för att minnas hennes mod och vilja, men också för de miljontals människor i Sverige och världen som lever under samma förhållanden som Fadime gjorde, säger Stefan Löfven.

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software