Home > kultur > 22/1 Samtal om antirasistiskt arbete på bibliotek

22/1 Samtal om antirasistiskt arbete på bibliotek

January 20th, 2015

Samtal om antirasistiskt arbete på bibliotek

Kulturhuset Stadsteatern (Stockholm) bjuder in bibliotekspersonal och intresserade till ett samtal om hur antirasistiskt arbete kan bedrivas på bibliotek. Med utgångspunkt i bibliotekslagen och IFLA:s mångkulturella biblioteksmanifest blickar vi framåt och samtalar kring bibliotekens roll och uppdrag.

Paneldeltagare:
Francisca Beckert
Nick Jones
Rahma Omar
Moderator: Margareta Berg

Hur arbetar vi aktivt med det folkbildande uppdraget och står detta i konflikt med ett hårdnande samhällsklimat? Kan biblioteken aktivt motverka rasistiska uttryck och strukturer och hur långt sträcker sig vår handlingsfrihet?

Samtalet äger rum i Studion på Kulturhuset Stadsteatern, 22 januari kl 17.30.

Fri entré men föranmälan krävs till tomas.wood.naslund@stadsteatern.stockholm.se

Tid: Dörren öppnas kl 17.30, samtalet börjar kl 18.00 och håller på till kl 20.00 med paus. Efter samtalet håller lokalen öppet ytterligare till kl 21.00

Varmt välkomna!
http://kulturhusetstadsteatern.se/Litteratur/Evenemang/2015/Hur-kan-biblioteken-arbeta-antirasistiskt/
LAVA Bibliotek & Verkstad Kulturhuset Stadsteatern Stockholm

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software