Home > Allmänt > 27-30 januari Förintelsens minnen

27-30 januari Förintelsens minnen

January 26th, 2015

Den 27 januari upprätthåller É romani Glinda minneshögtiden Förintelseoffrens dag i St: Jacob Kyrka kl. 18.30 där vi talar om romernas Förintelse.

Samma dag, bjuder Forum för Levande Historia till den officiella ceremonin för Förintelsens minnesdag kl. 17.00 vid Raoul Wallenbergs torg.

É Romani Glinda har även i år skapat Romska Kulturdagar med början den 28 januari i Sensus lokaler i Medborgarhuset i Stockholm. I år har vi äran att vår Kulturminister Alice Bah Kuhnke inviger kulturdagarna den 28 januari kl.10.00.

Mellan den 28-31 januari kommer våra programpunkter att innehålla en rad frågor som har varit och är aktuella och som rör romers kultur och situation.

2013 var Romska kulturdagar uppskattade och välbesökta och vi hoppas att våra program under hela veckan ska tilltala er.

Se den bifogade program för mer detalj kring evenemangen, eller klicka på länken.

Programmen är kostnadsfria och öppna för allmänheten.

Följ oss på: facebook.com/Romskakulturdagar
Twitter: @RomaniGlinda eller #romakultur
Instagram: RomaniGlinda eller #romakultur

Med vänliga hälsningar
Fred Taikon
É Romani Glinda
http://www.romaniglinda.se
För mer information:mia@romaniglinda.se

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software