Home > seminarier > 24/3 Hur lyckas man i Sverige som invandrare?

24/3 Hur lyckas man i Sverige som invandrare?

March 11th, 2015

Seminarium tisdagen den 24 mars!
Med: Spiros Mylonopoulos
Hur lyckas man i Sverige som invandrare? En personlig betraktelse utifrån egen erfarenhet.

Spiros Mylonopoulos är civilekonom från Lunds Universitet och idag styrelseordförande i Bergendahl & Son AB. Han kom till Sverige på 70-talet när han var i 30-årsåldern, med en sjökaptensexamen i bagaget, efter att ha mött kärleken Elisabeth Bergendahl på en grekisk ö.

Tillsammans har de utvecklat Bergendahls från en blygsam grossiströrelse med 800 miljoner i omsättning (1988) när Spiros tillträdde som koncernchef, till ett detaljhandelsföretag med en omsättning på 11 miljarder, idag det femte största handelsföretaget i Sverige med över 4000 anställda och verksamhet i 7 länder. I Bergendahls ingår bl.a. City Gross, Glitter och Granit.

För sina insatser har paret belönats med flera utmärkelser däribland två medaljer från Kungens hand. Spiros överlämnade rodret 2012 efter mer än 20 år som koncernchef och är idag aktiv i företaget som styrelseordförande samt innehar flera styrelseposter i samhällsnyttiga organisationer och företag.

Plats: Eslövs Folkhögskola, Aulan.Sturegatan 14, Eslöv.
Tid: tis. den 24/3 17.30 – 19.00
Pris: 50 kronor. Medlemmar och studerande har fri entré.

Anmäl er här

0413-620 11
herbertfelixinstitutet [at] eslov [dot] se
www.herbertfelixinstitutet.se

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software