Home > kultur > 12/3: “Skriv rom tills dina fingrar blöder!”

12/3: “Skriv rom tills dina fingrar blöder!”

March 12th, 2015

12/3: “Skriv rom tills dina fingrar blöder!”

“Skriv rom tills dina fingrar blöder! Skriv ner din historia … Skriv för ditt folks framtid!” uppmanar författaren Bagir Kwiek. Romerna har en lång och levande tradition av muntligt berättande. Men på 1900-talet har också en romsk litteratur vuxit fram i olika delar av världen: Indien, USA och Europa. Bagir Kwiek och Gunilla Lundberg presenterar den romska litteraturen. Från den romska poesins moder Papusza från Polen, till Joaquin Albaicin från Spanien och Katarina Taikon i Sverige.

Gunilla Lundberg författare
Bagir Kwiek författare

Samtalsledare: Peter Nilsson författare

Torsdag 12 mars 2015, kl 18.00
Folkets Hus Hammarkullen, Hammarkulletorget, Angered

I samarbete med Centrum för urbana studier Hammarkullen, Folkhögskolan i Angered, Folkets Hus Hammarkullen och Författarcentrum Väst

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software