Home > kultur > 24/4 Kulturkväll på Kurdiska Biblioteket

24/4 Kulturkväll på Kurdiska Biblioteket

April 22nd, 2015

Svensk-Kurdiska Vänskapsföreningen (SKVF), som samtidigt är vänförening till Kurdiska Biblioteket, anordnar för andra året i rad en efterlängtad Kulturkväll på Kurdiska Biblioteket. Bifogat finner du program för kvällen den 24 april kl. 18:00. Kvällen inleds med årsmöte för SKVF. Det följs av lätt förtäring och mingel.
Därefter följer ett kulturellt program med flera olika inslag, både kurdiska och svenska och lite till.

Fokus det här året är Kurdiska Biblioteket. Man behöver ekonomisk förstärkning för att kunna fortsätta sin verksamhet långsiktigt, se bifogad Appell. Bli en Kultur-Peshmerga!

Vill du stödja Kurdiska Blblioteket ekonomiskt men inte kan delta i Kulturkvällen, är du ändå välkommen med ditt bidrag. Sätt in pengar och fyll i bifogad blankett och skicka den till Kurdiska Biblioteket, Gustavslundsvägen 170, 16751 Bromma.

Ni som redan blivit Kultur-Peshmerga innan den 24 april kommer att uppmärksammas redan under kvällen och fortsättningsvis.

Se bifogad information.
Varmt välkomna!
hälsar SKVFs styrelse


Kurdish Library
Gustavslundsvägen 170
Alvik, Stockholm
www.kurdlib.org

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software