Home > Konferenser > 18/5 Mötesplats Migration – den svenska migrationspolitiken

18/5 Mötesplats Migration – den svenska migrationspolitiken

April 23rd, 2015

Mötesplats Migration – den svenska migrationspolitiken

Svensk migrationspolitik omfattar flykting- och invandringspolitik, återvändande stöd för återvandring och kopplingen mellan migration och utveckling. Den inbegriper även samarbetet på internationell nivå kring dessa frågor. Migrations- och asylpolitik är till sin natur gränsöverskridande.

maj 18
Tid: 09:00 – 16:40
Plats: Hotell Tylösand

2015 beräknas ca 90 000 personer söka asyl i Sverige. 2014-17 finns prognoser på en kvarts miljon människor. En utmaning för Sverige! Omkring 10 % av jordens befolkning kan tänka sig att migrera i dagsläget.

Många forskare tror att nationer kommer att upplösas de närmaste åren. Hur påverkas Sverige? Kommer EU:s medlemmar att dela bördan? Ska Sveriges kommuner dela asylinvandringen solidariskt? Alliansen har den sista tiden kommit med många nya förslag angående mottagandet av flyktingar. Kommer murarna runt Europa att bli högre?

Program för kursen, pdf (301 kb)

Region Kronoberg

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software