Home > Manifestationer > Kvinnodagen i Stockholm

Kvinnodagen i Stockholm

Kom och fira den 8 mars 2009 med oss!

Demonstrera mot trafficking, hedersmord, våldtäkt, steningsdöd, självbränning, könsstympning, misshandel,
tvångsäktenskap och psykisk nedbrytning!
Dag, Tid och Plats:
Aktivitet: Demonstration med tal och musik
Tid: Söndagen den 8 mars, 2009, kl. 13 – 15
Plats: Sergels Torg, Stockholm
Arrangör: Riksför. Glöm Aldrig Pela och Fadime & Kvinnor för Fred
Talare: Sara Mohammad, Riksföreningen GAPF
Desiree Pethrus, Riksdagsledamot KD
Bibbi Steinertz, Kvinnor för fredag
Ulrika Karlsson, Riksdagsledamot M
Kit Larsen Hughes, Gröna Kvinnor
Rega Svensson, Nätverket mot Hedersrelaterat Våld
Live musik och sång: Gruppen The Rebel med Shamim och Yara
Medarrangörer: Barnen Först, Gröna Kvinnor, Nätverket mot Hedersrelaterat Våld, Svenska Kvinnors Vänsterförbund, Kampanjen mot kvinnosjälvbränning i Kurdistan & Iranska Flyktingars Riksorganisation
Konferencier: Bayan Nasih, Kampanjen mot kvinnosjälvbränning i Kurdistan
Aktuella uppgifter hittar man på www.pelafadime.se & www.kvinnorforfred.se
Eller öppna länken här! http://www.pelafadime.se/Dokument/Inbjudan_20090308_Hedersvald_Kvinnodagen.pdf
Alla är hjärtligt välkomna!

Categories: Manifestationer Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software