Home > Konferenser > 2-7/11 Migration in Germany and Europe, conference

2-7/11 Migration in Germany and Europe, conference

October 20th, 2015

Maahanmuutto Saksassa ja Euroopassa -konferenssi ja -teemaviikko 2.-7.11.

Helsingin yliopiston germaanisen filologian oppiaine järjestää kansainvälisen tieteellisen konferenssin ja teemaviikon 2.-7.11.2015 teemana “Maahanmuutto Saksassa ja Euroopassa. Interkulttuurisuus, multikulttuurisuus, transkulttuurisuus” yhteistyössä tutkimusyhteisö CoCoLaCin, Goethe-instituutin, Saksan suurlähetystön ja ifan (Institut für Auslandsbeziehungen), DAADin (Deutscher Akademischer Austauschdienst), Emil Öhmannin Säätiön, Robert Bosch Oy:n ja Itävallan suurlähetystön kanssa. Paikalle on kutsuttu plenaaripuhujiksi nimekkäitä filosofian, kirjallisuus- ja kielitieteen sekä sosiaalitieteiden edustajia. Konferenssi on saksankielinen. Teemaviikon yhteydessä järjestetään yleisölle avoimia esitelmiä, keskustelutilaisuuksia, työpajoja sekä elokuvailtoja, joissa katsotaan saksalaisia elokuvia englanninkielisin tekstityksin.

Lisätietoa sekä tarkka konferenssin ja teemaviikon ohjelma löytyy seuraavasta blogista: https://migrationhelsinki.wordpress.com/.
Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tervetuloa!
Ennakkoilmoittautuminen konferenssiin kahvitarjoilun tilaamista varten torstaihin 29.10. mennessä:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/64245/lomake.html
Työpajoihin ilmoittautuminen sähköpostitse christian.rink@helsinki.fi
Lisätietoa: FT Christian Rink / christian.rink@helsinki.fi / 050-448 2266

Migration in Germany and Europe, conference and theme week 2.-7.11.

University of Helsinki arranges an international conference and theme week 2.-7.11.2015, with theme “Migration in Germany and Europe. Interculturalism, multiculturalism, transculturalism” in cooperation with CoCoLaC, Goethe-institut, The Embassy of Germany and Institut für Auslandsbeziehungen, DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst), Emil Öhmanns Foundation, Robert Bosch Oy and the Embassy of Austria. Most of the program is in German.

More information and program: https://migrationhelsinki.wordpress.com/.

The events are free of charge and open for everyone.

Please registrate to the conference by 29.10.
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/64245/lomake.html
Registration to workshops: christian.rink@helsinki.fi

More information: Christian Rink / christian.rink@helsinki.fi / 050-448 2266 kahvitarjoilun tilaamista varten torstaihin 29.10. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/64245/lomake.html

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software