Home > Manifestationer > 16/1 Gemensam manifestation på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm

16/1 Gemensam manifestation på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm

January 10th, 2016

Den 16 januari, kl 14, anordnar grupper runt om i landet anslutna till Tillsammanssskapet en gemensam manifestation på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm om att stå upp för våra mänskliga rättigheter. Tillsammansskapet är Stiftelsen Expos plattform för att ge kunskap, inspiration, idéer och vägledning för människor som vill ta fajten för sammanhållning och mot rasism i sin vardag där de bor. Idag finns ett 40-tal grupper runt om i landet.

Ni är inbjudna och mer än välkomna att delta på vår manifestation den 16 januari, bjuda in era medlemmar och visa att vi är många som inte tänker se på när asylrätten begränsas. Varje dag flyr människor för sina liv undan krig och förtryck, de flyr längs livsfarliga vägar för att mötas av ett EU som stänger sina gränser. Våra politiker försöker hävda att vi behöver ett andrum. Flyktingarna som flyr har inte tid med vårt andrum. Tillsammansskapet kräver att Sverige och EU öppnar sina gränser. Gör det ni med tillsammans med oss!

Vi är många som vill leva tillsammans på lika villkor och nu, mer än någonsin, är det viktigt att vi visar att vi stå upp för våra mänskliga rättigheter, som privatpersoner och organisationer!

Hoppas vi ses den 16 januari!

Tillsammansskapets FB: https://www.facebook.com/Tillsammansskapet/
Eventet för manifestationen: https://www.facebook.com/events/1660849717527466/
Uppror – folkkampanj för asylrätt: http://www.folkkampanjforasylratt.se

För kontakt och frågor:
Malin Almroth, Organiserare och utbildare
Tillsammansskapet, 08-400 219 65

Categories: Manifestationer Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software