Home > Allmänt > 27/1 FÖRINTELSENS MINNESDAG

27/1 FÖRINTELSENS MINNESDAG

January 23rd, 2016

FÖRINTELSENS MINNESDAG – 27 JANUARI

Välkommen till minnesceremoni och ljuständning på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm den 27 januari kl. 17.00

Den 27 januari samlas människor över hela världen i en årlig manifestation. Det är den internationella minnesdagen för
Förintelsens offer – samma datum som förintelselägret Auschwitz-Birkenau befriades 1945. Det är en dag då vi hedrar minnet
av alla som mördades under Förintelsen och en dag för alla som vill uttrycka sitt stöd för alla människors lika värde.

Minnesceremoni hålls på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm kl. 17.00.
Där går det även att tända ljus från kl. 14.00.

Ur programmet:
– Tal av Dina och Jovan Rajs, överlevande från Förintelsen
– Tal av Ingrid Lomfors, överintendent för Forum för levande historia
– Musik av Kum zing mit undz, Witt Michaj och Jakob Silberstein

Miniutställning 2016
Inför Förintelsens minnesdag erbjuder vi en miniutställning som du kan ladda ner, skriva ut och visa på t ex ditt bibliotek eller din
skola. Årets utställning handlar om Aktion T4 och människosynen i Nazityskland.

https://www.facebook.com/levandehistoria

Categories: Allmänt Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software