Home > kultur > 20/2 Boken om Bakro

20/2 Boken om Bakro

February 17th, 2016

Äntligen har boken om Bakro kommit!

É Romani Glinda har tillsammans med Fullersta Gård glädjen att presentera Bakro, en ny stjärna på den svenska seriehimlen!

Boksläppet av boken om Bakro, ERG förlag, där samtliga teckningar från över 11 års produktion i tidskriften É Roman Glinda finns med, kommer att ske den 20 februari klockan 13.00 till 16.00 på Fullersta Gård, Fullersta Gårdsväg 18, Huddinge.

Se bifogad fil.

Fred Taikon
É Romani Glinda
http://www.romaniglinda.se
Phone: +4687794031

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software