Home > kultur > 5/3 Utställning med konstnären Jafer Taoun & Unga från Hammarkullen

5/3 Utställning med konstnären Jafer Taoun & Unga från Hammarkullen

March 1st, 2016

5/3 Finissage & Vernissage Hammarkullen Konsthall
Utställning med konstnären Jafer Taoun & Unga från Hammarkullen.

Under sex veckor har Jafer Taouns utställning ”Älska Ilska – en hyllning till alla själar” visats i Hammarkullen Konsthall. Jafer Taoun är konstnär och konstpedagog, utbildad vid Institute of Fine Arts, Bagdad. Sedan 1994 arbetar han som konstnär och pedagog på Drömmarnas Hus i Malmö. Jafer är uppvuxen i Basra i Södra Irak. Han har arbetat länge med konst tillsammans med människor. Under kriget i Irak vägrade han att bära vapen och hamnade på en anläggning för krigsskadade soldater och arbetet med människor blev allt viktigare. Han arbetade sedan på ett konstcentrum i Basra och som bildlärare i flyktinglägret i Rafha där han bodde i flera år.

Jafer kommer att ha en workshop tillsammans med unga på fritidsgården Mixgården i Hammarkullen. Deras verk hängs upp i konsthallen i samband med att Jafers utställning tas ned.
Således; välkommen på finissage för Jafers utställning och vernissage för ungdomarnas!
Lördagen den 5 mars kl 13.

Kulturhuset Blå Stället
Angereds Torg 13, 424 65 Angered
076-20 18 941

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software