Home > kultur > ASYLSHOPPING – teaterpjäs

ASYLSHOPPING – teaterpjäs

March 31st, 2009 Leave a comment Go to comments

Asylshoppen - pjäsÅr 2009 har av regeringen utsetts till det år då fler tvångsavvisningar än någonsin ska genomföras.Kom och fira Återtagandeåret med oss på Teater Scenario! Vi bjuder in till öppet hus på Migrationsverket! Du får äntligen möjlighet att träffa människorna bakom besluten.

“ASYLSHOPPING”är en föreställning som blandar satir och humor med djupt allvar, publiken både gråter och skrattar. Vår förhoppning är att människor ska ta ställning för en human flyktingpolitik och engagera sig i frågan.

Premiär fredagen den 13 mars kl 19

Spelas därefter: 18, 19, 20, 24, 25, 26 (nyinsatt) 27 mars,
1, 2, 3, 7, 8, 9, 15, 17, 21, 22, 23 och 24 april.

Alla dagar kl 19.
Föreställningens längd: 1 timme 20 minuter
På Teater Scenario, Hantverkargatan 78, Kungsholmen, T-bana Fridhemsplan.

Biljettpris: 180 kronor , Studerande: 120 kronor
Asylsökande: GRATIS INTRÄDE

För att boka biljett till föreställningen klicka här
Om det är problem att boka via nätet kan det bero på din webläsare, då går det bra att ringa och boka: 08 – 643 71 82
Du kan också maila din biljettbokning till: boka@teaterscenario.com
Hämta bokade biljetter en halvtimme före föreställningens början, kl 18.30.
Du kan även köpa biljetter direkt i kassan, som öppnar 18.30.

Categories: kultur Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software