Home > seminarier > 28/4 Ungdomsförbunden om migration och välfärd

28/4 Ungdomsförbunden om migration och välfärd

April 15th, 2016

Flykting- och integrationspolitiken är vår tids mest omdebatterade politiska fråga. Den pågående flyktingkrisen är förstås framför allt en kris för flyktingarna själva.

Men även här i Sverige leder den stora ökningen av antalet asylsökande till komplicerade målkonflikter. Kostnaderna för migrationen ökar kraftigt – och åsikterna om hur detta ska hanteras går i sär, även inom borgerligheten.

Hur ser unga liberala och konservativa politiker på utmaningarna?

Ohlininstitutet har bjudit in ordföranden för de fyra borgerliga ungdomsförbunden – Henrik Edin (LUF), Magnus Ek (CUF), Sara Skyttedal (KDU) och Rasmus Törnblom (MUF) till en framtidsinriktad debatt om migration och välfärd.

Finns det en motsättning mellan omfattande migration och ett välfärdssamhälle av svenskt snitt – och vad bör i så fall prioriteras? Ska välfärden villkoras och i så fall hur? Hur borde den svenska modellen reformeras?

Varmt välkommen att lyssna och delta i diskussionen!

Tid och plats:
28 april, Bellmansgatan 10 (tunnelbana till Mariatorget eller Slussen)
17:30: Dörrarna öppnar
18:00: Seminariet börjar

Om ni har frågor, kontakta oss via kansliet@ohlininstitutet.se. Vi bjuder på småplock och något att dricka. Seminariet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat – anmäl er via länk.

Bertil Ohlininstitutet
Bellmansgatan 10
118 20 Stockholm

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software