Home > kultur > 7/5 Var med och fira att Folkets Hus Hallunda fyller 30 år!

7/5 Var med och fira att Folkets Hus Hallunda fyller 30 år!

May 2nd, 2016

VAR MED OCH FIRA ATT FOLKETS HUS HALLUNDA FYLLER 30 ÅR!

Sedan invigningen i maj 1986 har Folkets Hus Hallunda varit en otroligt viktig mötesplats för Botkyrkas invånare. Det vill vi att det ska fortsätta vara: visionen är fortfarande att skapa möjligheter för demokrati, samhällsutveckling, kulturupplevelser, nöjen, bildning och kreativt skapande. Det är tillsammans vi skapar ett levande hus!

Nu har Folkets Hus Hallunda funnits i 30 år, och detta vill vi fira med ett stort jubileumskalas i fredens tecken. Lördagen den 7 maj fyller vi huset med aktiviteter för alla åldrar, och vi hoppas att ni vill vara med och fira! Förutom en lång rad roliga aktiviteter för barn, såsom
ansiktsmålning, sagostunder, teckningstävling och pyssel, har vi många spännande gäster på besök under dagen:

NADIA LOUIS: Assyrisk sångerska och artist.
EBBA WITT-BRATTSTRÖM: Aktuell författare till _Århundrandets
kärlekskrig_.
AHMED ALAYDI: En fantastisk berättare från Palestina.
ABAZAAR ABD ELBAGI HAMI MUSA: Sudanesisk musiker i fredens tjänst.
KOMA HEVAL: Musikorkester.

Det är gratis och alla är varmt välkomna!

DATUM: lördag 7/5
TID: 12:00-17:00
PLATS: Folkets Hus Hallunda och Hallunda bibliotek

Ett samarbete mellan Folkets Hus Hallunda, Hallunda bibliotek, Hallunda-Norsborgs föreningsråd, Fritidsklubben Stjärnan, och ABF Botkyrka-Salem.

Mer information:
http://hallundafolketshus.se/
http://bibliotek.botkyrka.se/

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software