Home > Allmänt, kultur > 6/6 5 folk festival 2016

6/6 5 folk festival 2016

June 4th, 2016

Programblad nationaldagen
Missa inte sommarens hetaste MUSIKUPPLEVELSE
È Romani Glinda i samarbete med Judiska Församlingen, Finska föreningen i Stockholm, Tornedalingar i Stockholm, Sameföreningen i Stockholm, Kungsträdgården park
och evenemang, Sensus, Skarpnäcks kulturhus och Stockholm parkteater. Programmet genomförs med stöd av Stockholms stads kulturförvaltning, Statens kulturråd och
Stockholms läns landsting.
Program
12.00:
5 Folk Festivals Minoritetstält öppnar.
Kom och träffa Sveriges 5 nationella
minoriteter. Möt din fördom, få en gratis bok
på minoritetsspråken, se våra utställningar,
ta en gratisfika och lyssna när vi berättar
om vår historia i Sverige.
12.00: Flagghissning med sång
Program stora scenen
12.20: Välkomsthälsning
12.30: Veronika Akselsen
13.30: Sara Ajnnak
14.30: Anna Järvinen
15.30: Tulikivi
16.30: Anne Kalmering & Nils Harning <3 jiddisch Program lilla scenen 13.30: Svensk folkmusik /dans 14.00: Kyrkans barnkör 14.15: Miljöverkstan 15.00: Cirkus Alfon 16.00: KULT-U-REAl Världsmusik 17.00: Lokala artister 17.30: Näktergalningarna Gratis prova på lektioner med våra kända dansinstruktörer i kulturhusets foajén: 15.00: Matti Alenius undervisar i Finsk Tango 17.00: Gabriela Gutarra undervisar i Flamenco OBS! Alla tider är cirkatider Dessutom: dans, servering och fika, knallar, godis, mat och mycket mer... Börjar den 6 Juni under Sveriges Nationaldag Skarpnäcks kulturhus

Categories: Allmänt, kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software