Home > seminarier > 4/7 Almedalen: Nyanländas etablering ur ett jämställdhetsperspektiv

4/7 Almedalen: Nyanländas etablering ur ett jämställdhetsperspektiv

June 10th, 2016

Almedalen: Nyanländas etablering ur ett jämställdhetsperspektiv

Datum | 04 Jul
Tid | 16.00-17.30
Plats | Campus, Cramérgatan 3, sal F20

Etableringslån, yrkesutbildningar och traineejobb. Partierna tävlar om de bästa förslagen för att öka sysselsättningen bland utrikes födda. Men leder åtgärderna till jämställdhet? I Sveriges Kvinnolobbys ekonomiska seminarium i Almedalen analyserar vi integrationspolitiken med fokus på jämställdhet.

Varje år arrangerar Sveriges Kvinnolobby “Kvinnorörelsens ekonomiska seminarium” i Almedalen. I år samlar vi en grupp experter för att analysera integrationspolitiken med fokus på ekonomisk jämställdhet. Hur väl står sig förslag och reformer för utrikes föddas etablering ur ett jämställdhetsperspektiv? Hur ser vi till att satsningarna kommer kvinnor och män till del på lika villkor? Välkommen!

Inledning
Erik Nilsson, statssekreterare hos arbetsmarknadsminister Ylva Johansson, presenterar regeringens politik på område
Erik Ullenhag, ekonomisk-politisk talesperson för Liberalerna, presenterar deras förslag för jämställd etablering

Panelsamtal
Sineva Ribeiro, ordförande, Vårdförbundet
Ulrika Vedin, utredare, LO
Farida al-Abani, folkhälsovetare, StreetGäris projekt Pensionsrättvisa
Mathias Wahlsten, enhetschef integration och etablering, Arbetsförmedlingen
Moderator: Clara Berglund, generalsekreterare, Sveriges Kvinnolobby

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software