Home > Musik > 14-21 juli 5 folk festival

14-21 juli 5 folk festival

July 20th, 2016

Hämta Inbjudan_14_21_juli
Nu är det dags för att återigen synliggöra de fem nationella minoriteternas olika musikstilar och personligheter. Det blir en mustig blandning där de olika gruppernas identitet kompletterar varandra.

Festligheterna fortsätter den 21 juli då 5 Folk festival intar stora scenen i Kungsan. Då är det även dags för alla danssugna att svänga sina lurviga ben i takt med olika musikstilar och under överinseende av olika danspedagoger. Konferencierer för de bägge dagarna är den kände Stockholmsprofilen Sam Carlquist och den charmiga Mia Taikon.

Naturligtvis kommer Minoritetstältet att vara på plats. Där kan den som vill möta sin fördom eller bara hänga med sin favoritminoritet. Där kommer det att finnas all den information du inte visste att du behövde.

Följ oss och se spännande video på: www.facebook.com/5folkfestival

VÄLKOMNA!!! GLÖM INTE ATT TA MED ER SOLEN OCH ETT GLATT HUMÖR!!!!

È Romani Glinda i samarbete med Judiska Församlingen, Finska föreningen i Stockholm, Tornedalingar i Stockholm, Sameföreningen i Stockholm, Kungsträdgården park och evenemang, Sensus, Skarpnäcks kulturhus och Stockholm parkteater.

Categories: Musik Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software