Home > kultur > 15/8-9/10 Ansökan om översättarstöd

15/8-9/10 Ansökan om översättarstöd

August 16th, 2016

DAGS ATT SÖKA!

Översättarstöd – För översättning till svenska av invandrade författare som skriver på annat språk

Nu börjar ansökningsperioden för Västra Götalandsregionens översättarstöd som ska gå till svensk översättning av litterära verk och söks av bokförlag tillsammans med författare. Stödet ska ge ökade möjligheter till synlighet för författare med invandrarbakgrund och öka förlagens ekonomiska möjligheter att satsa på författare som skriver på annat språk än svenska. Förlaget, författaren eller översättaren ska vara skriven i Västra Götaland. Det regionala stödet omfattar 450 000 kr till fördelning per år under en försöksperiod på två år.

Ansökningstiden för 2016 sträcker sig från 15 augusti till 9 oktober.
Översättarstödet administreras av Författarcentrum Väst.
Läs mer på: www.oversattarstod.se

Kontaktperson:
Hedvig van Berlekom
oversattarstod@forfattarcentrum.se

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software