Home > Konferenser > 13/10 “Resettlement in Sweden and Europe – what works?”

13/10 “Resettlement in Sweden and Europe – what works?”

September 6th, 2016

Den 13 oktober 2016 anordnar Sveriges kontaktpunkt inom Europeiska Migrationsnätverket (EMN) en internationell konferens i Stockholm på temat “Resettlement in Sweden and Europe – what works?” Konferensen äger rum på ”Spårvagnshallarna” Conference Centre, Birger Jarlsgatan 57 A. Konferensen syftar till att diskutera vidarebosättningsprogram för flyktingar utifrån ett jämförande perspektiv.

Du är varmt välkommen att delta i konferensen! Inbjudan till EMN-Conference inkl. preliminärt program finns bifogad.

Konferensen halls på engelska och är kostnadsfri. Lunch och fika ingår. Antalet platser är begränsat.

Om du vill delta, vänligen anmäl dig genom att skicka ett mejl till hanna.pettersson@migrationsverkese senast den 26 September 2016. Vänligen ange ditt namn, din organisation, din epost-adress och eventuella behov av specialkost.

Vid frågor, vänligen kontakta emn@migrationsverket.se.

Välkommen!
EMN Sverige

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software