Home > Konferenser > 22/10 Let’s talk integration

22/10 Let’s talk integration

September 11th, 2016

Tillsammans har vi kunskap från världens alla hörn.
Den 22 oktober samlas vi för att använda våra erfarenheter och skapa ett Sverige vi alla vill leva i. #integration #migration #conference #participation #humanrights #empowerment #solidarity #asylumprocess #DO!
Konferensen skapar ett samtal på lika villkor mellan personer som är nya i Sverige, frivilliga inom civilsamhället och tjänstemän,
politiker och företagare. Vi hittar tillsammans vägar för att skapa detSveri ge vi alla vill leva i. Utgångspunkten är onferensdeltagarnas kunskap, erfarenheter och drivkrafter. Du är med och lyssnar, bidrar, påverkar och inspireras av andras drivkrafter och kunskaper.
Hitta just ditt sätt att göra skillnad utifrån var du befinner dig. Idéer tecknas ner och följs upp.
Den 22 oktober samlar vi människor från hela Sverige.
Plats:
Malmö högskola (Orkanen). Under konferensen bjuds på förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
Tid: 8:30 –17:00
Målgrupper för konferensen:
• Personer nya i Sverige
• Frivilliga från civilsamhället
• Praktiker från offentlig sektor, näringsliv och civilsamhället
Konferensavgift:
Gratis deltagande på konferensen för nyanlända och frivilliga, (om du anmäler dig men sedan inte kommer fakturerar
vi dig 500kr) 750 kr för offentlig sektor, näringsliv, tjänstemän från civilsamhället.
Anmäl dig senast 25 september här
Konferensspråket är engelska och tolkar kommer finnas för att så många som möjligt ska kunna delta.
Konferensen har begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla dig! Två tredjedelar av platserna är reserverade för
personer nya i Sverige och frivilliga.
Läs mer på:
letstalkintegration.nu
Arrangeras av: IM, Ibn Rushd Studieförbund, Sensus studieförbund
och Malmö högskola

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software