Home > kultur > DANSENS HUS – Höstens program 2008

DANSENS HUS – Höstens program 2008

September 5th, 2008 Leave a comment Go to comments

DANSENS HUS
Barnhusgatan 14, STOCKHOLM
08-508 990 90

KENNET KVARNSTRÖM & HELSINKI DANCE COMPANYno-no
En modern dansklassiker i nyuppsättning.
9, 10 sep Stora scen kl. 19.00

CHARLOTTE ENGELKES
Forellen and me
Sångerskan, dansaren, skådespelaren och scenpersonligheten Charlotte Engelkes gör entré på Dansens Hus med en ny föreställning. Hennes nya solo innehåller allt som är signum för hennes scenkonst; ohämmad genreblandning, humor och överraskande slutsatser.
17, 19, 20 september Lilla scen kl. 19.00

KEKÄLÄINEN & CO
Puna-Red-Rouge
Koreografen och dansaren Sanna Kekäläinen har på många olika sätt påverkat utvecklingen av modern dans i Finland. Hon har både dansat och koreograferat för åtskilliga kompanier och grundade 1986 “Zodiak”, ett center för samtida dans i Helsingfors.
26, 27 september Lilla scen kl. 19.00

MAHILDE MONNIER & LA RIBOT
Gustavia
Två kvinnliga koreografer, den ena med inriktning mot performance och den andra mitt i dansvärlden, möts i det gemensamma, nyskapade verket “Gustavia”. Nyfikenheten på det burleska, på kroppen och dans är en gemensam beröringspunkt; en lång gedigen karriär en annan.
4, 5 oktober 2008 Stora scen kl. 19.00

MOUVOIR
Cactus Bar
Vad händer med människan när det inte längre finns några sexuella tabun? Vad återstår av lusten när alla hemligheter försvunnit och tristessen tar över?
17, 18 oktober Stora scen kl. 19.00

DV8 PHYSICAL THEATRE\r\n
To be straight with you\r\n“To Be Straight with You” är en poetisk men obeveklig undersökning av tolerans, intolerans, kultur, religion och sexualitet. Föreställningen bygger på ett åttiotal intervjuer med kvinnor och män bosatta i Storbritannien.
20 – 22 november Stora scen kl. 19.00

DANIEL LÉVELLÉ DANSE
Amour, acide et noix
I föreställningen “Amour, Acide & Noix” vill den kanadensiska koreografen Daniel Léveillé beskriva kroppens sårbarhet. Han söker också sanningen om ensamheten och i synnerhet hur den tar sig uttryck i de mänskliga relationerna.
3, 4 december Stora scen kl. 19.00

Categories: kultur Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software