Home > Allmänt, Immigrant-institutet > 2/2 Kina – föredrag

2/2 Kina – föredrag

January 21st, 2017

Kina – föredrag av Hui Fang

Plats: Emigranternas Hus, Packhusplatsen 7, Göteborg
Tid: Torsdag 2 februari 2017, klockan 18:30

China
As a country with 5000 years history, the biggest population in the world, and rapidly devoloping economy, China is attracting more interests in the whole world. In this talk, Chinese top attractions, food, traditional culture (Peking Opera) will be shared. Chinese one-child policy and the serious pollution, which is the problem most worrying Chinese people now, will be discussed, as well.

Kina
Som ett land med 5 000 årig historia, världens största befolkning och en snabbt växande ekonomi, tilldrar sig Kina mer och mer intresse i hela världen. I detta föredrag presenteras Kinas stora attraktioner, mat, och traditionell kultur (t. ex. Peking-opera). Den kinesiska ett-barnspolicyn och den allvarliga miljöförstöringen, som är det kinesiska folkets största problem just nu, kommer också att diskuteras.

Arrangör: Immigrant-institutet

Categories: Allmänt, Immigrant-institutet Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software