Home > Immigrant-institutet, kultur > Nyfiken på Bolivia?

Nyfiken på Bolivia?

April 11th, 2009 Leave a comment Go to comments

15 april: Nyfiken på Bolivia?

Glokala Sjuhärads mötesserie “Nyfiken på…?” om aktuella länder har redan samlat många intresserade åhörare. Turen har nu kommit Bolivia, där ursprungsbefolkningens inflytande stärkts genom införandet av en ny konstitution men där också interna konflikter hotar att spränga landet.

Program:
. Marco Fuentes Barron med rötter i Bolivia – göteborgare från barndomen – föreläser om sitt forna hemland och den dynamiska aktuella utvecklingen hos ursprungsfolk och i hela samhället. Marco har färska intryck från en resa till Bolivia vårvintern 2009.
. Ingemar Gustafsson visar bilder och berättar om intryck från en sexton dagars studie- och kulturresa genom Bolivia hösten 2008 på initiativ av Världskulturmuseets Vänner.
. Lätt måltid med boliviansk anknytning serveras till självkostnadspris.

Tid och plats:
Onsdagen den 15 april kl. 18.00 – 20.30 på Immigrant-institutet, Katrinedalsgatan 43, Borås.
Anmälan:
Senast måndag 13 april till Claes Bergqvist, claesbergqvist@telia.com , tfn 033 – 282043.
VÄLKOMNA !

Categories: Immigrant-institutet, kultur Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software