Home > seminarier > 14/9 Har vi hämtat andan? – ett år med den tillfälliga lagen

14/9 Har vi hämtat andan? – ett år med den tillfälliga lagen

August 28th, 2017

Har vi hämtat andan? – ett år med den tillfälliga lagen

TID: Torsdag 14 september kl. 13–15
PLATS: Fores, Kungsbroplan 2, 112 27 Stockholm

Vilken riktning tar Sverige?

Lite drygt ett år har gått sedan den tillfälliga lagen trädde i kraft och Sveriges roll som ett öppet land har skakats i grundvalarna, både internationellt och i den svenska folksjälen.

Fores vill uppmärksamma närvaron av den tillfälliga asyllagstiftningen och bjuder in till ett samtal med tjänstemän och politiker för att blicka tillbaka på det gångna året och vända blicken framåt. Kommer den tillfälliga lagen att permanentas och kan den reformeras?

Seminariet tar avstamp i Viktor Bankes nya bok Andrum där vi får följa den politiska och migrationspolitiska utveckling som tog fart under hösten 2015. Därefter följer en diskussion med några av våra främsta migrationspolitiska talespersoner. Vilken riktning bör Sverige ta när tiden för den tillfälliga lagen tagit slut?

Varmt välkomna!

På scen
Viktor Banke, asylrättsjurist och författare
Johanna Jönsson, migrationspolitisk talesperson, Centerpartiet
Johan Forsell, migrationspolitisk talesperson, Moderaterna
Minna Ljunggren, programchef på Fores migrationsprogram

Begränsat antal platser!
AMNÄL DIG HÄR!
Fores

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software