Home > Konferenser > 27/9 Framtidens flyktingmottagande

27/9 Framtidens flyktingmottagande

September 21st, 2017

Framtidens flyktingmottagande

TID: Onsdag 27 september kl. 10–12
PLATS: Fores, Kungsbroplan 2, 112 27 Stockholm

ANMÄL DIG HÄR!

Hur utformar vi framtidens mottagande?

Integrationen är en av våra största samtidsutmaningar, området är dessutom i stöpsleven genom regeringens pågående utredningar. För att hjälpa en diskussion på traven bjuder Fores in till seminarium om framtidens mottagande.

Både Mottagandeutredningen och Arbetsmarknadsutredningen är avsedda att redovisas under hösten och kommer att utgöra centrala pusselbitar när det framtida flyktingmottagandet utformas.Vi vet alla att den första tiden i landet spelar stor roll för etableringen i Sverige och utredningarna förväntas vara vägledande i just detta.

Seminariet tar avstamp i de båda utredningarna och ger oss en inblick i vilken riktning de kommer att ta. Vid seminariet lyfter vi även fram erfarenheter från tidigare initiativ, bl.a. etableringsreformen och kunskap från forskningen. Seminariet avslutas med en paneldiskussion med representanter från rikspolitiken, kommunerna och oppositionen.

Varmt välkomna!
– Minna Ljunggren, programchef på Fores

På scen
Anders Kessling, statssekreterare, Arbetsmarknadsdepartemet
Per-Arne Andersson, chef utbildning och arbetsmarknad, SKL
Soledad Grafeuille, Arbetsmarknadsutredningen
Maria Nordin Skult, Mottagandeutredningen
Catharina Bildt Grape, VD och seniorkonsult
Pernilla Andersson Joona, docent i nationalekonomi vid SOFI, SU
Gulan Avci, ledamot fullmäktige Stockholm stad (L)
Minna Ljunggren, programchef på Fores migrationsprogram

Begränsat antal platser!

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software