Home > Konferenser > 21/11 Forum om Hederskultur – Stockholm

21/11 Forum om Hederskultur – Stockholm

September 21st, 2017

Hur ser vardagssituationen ut för tjejer, killar och HBTQ personer som lever under hedersförtryck?

Det kan handla om flickor som måste gå direkt hem efter skolan eller som inte får vara med på lektionerna i alla skolämnen. Det kan även röra sig om pojkar som måste bevaka sina systrar varje dag i skolan. Vidare kan det handla om unga personer som förmås eller tvingas att gifta sig mot sin egen vilja med någon som familjen eller släkten valt ut. Hedersrelaterat förtryck kan vara svårt att identifiera då det sker inom familjen och ofta inom slutna sociala sammanhang.

Under konferensen Forum om Hederskultur 21 november i Stockholm kommer Origo från Stockholms län, Sveriges första myndighetsgemensamma resurscentrum mot hedersrelaterat förtryck och våld, berätta om:

Hur det är att leva under hedersförtryck samt i en hederskontext
Hur hedersförtrycket och våldet tar sig i uttryck
Hur Origo förebygger och motverkar hedersförtryck och våld
Konkreta tips på hur du kan hjälpa ungdomar som lever under hedersrelaterat förtryck och våld

Ladda hem agendan med talare från bland annat Origo, Botkyrka kommun, Ersta Sköndals högskola och Södersjukhuset.

När du anmäler dig senast 6 oktober betalar du endast 2990 kr. Ordinarie pris är 4990 kr.

Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar
Anna Nilsso
Projektsamordnare
E-post: anna.nilsson@integrationsforum.se
Webb: www.integrationsforum.se

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software