Home > seminarier > 9/11 Flyktingkvot – möjligheter och begränsningar

9/11 Flyktingkvot – möjligheter och begränsningar

November 7th, 2017

Flyktingkvot – möjligheter och begränsningar

TID: torsdag den 9 november, klockan 13:00–14:30
PLATS: Fores, Kungsbroplan 2, 112 27 Stockholm

Det talas om förändrade system för kvotflyktingar. Såväl Centerpartiet som Moderaterna har diskuterat förslag på området. På det europeiska planet har de sällskap bl a av Tysklands Angela Merkel och Frankrikes Emmanuel Macron som båda har talat om att hantera asylärenden utanför Europa.

Fores bjuder in till seminarium där vi undersöker vad detta innebär. Under seminariet får vi en inblick i hur dagens system för kvotflyktingar ser ut i Sverige och Kanada. Sen diskuterar vi hur framtida kvotflyktingssystem kan se ut och vilka möjligheter och risker de medför.

På scen
Maria Ferm, migrationspolitisk talesperson, Miljöpartiet
Johan Forsell, migrationspolitisk talesperson, Moderaterna
Ignacio Vita, advokat och doktorand i internationell rätt vid Uppsala universitet
Karin Davin, Senior Resettlement and Integration Associate, UNHCR
Denise Thomsson, expert på vidarebosättningsfrågor, Migrationsverket
Peter Mörkeberg, Immigration Officer, kanadensiska ambassaden
Joakim Ruist, migrationsforskare vid Göteborgs universitet
Minna Ljunggren, programchef Migration och Integration, Fores

LIVE: Kan du inte närvara på seminariet går det att se live på Fores facebook-sida och i efterhand på fores.se/play

Categories: seminarier Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software