Home > Konferenser > 18/1-2019 Framtidens integration

18/1-2019 Framtidens integration

November 16th, 2018

KONFERENS: FRAMTIDENS INTEGRATION

Datum: Fredag 18 januari 2019
Tid: Kl. 09:00 – 13:00 (frukost från 08:30, lunch efter 13:00)
Plats: Citykonferensen Ingenjörshuset,
Malmskillnadsgatan 46, 111 84 Stockholm (T-bana: Hötorget)

Tankesmedjan Fores tillsammans med Axfoundation och ÖppnaDörren bjuder in till årets första integrationskonferens på temat FRAMTIDENS INTEGRATION den 18 januari 2019. Anmäl dig längst ned.

För femte året i rad dyker vi ner i aktuella integrationsfrågor på vår konferens. Årets konferens fokuserar på tre framåtblickande och viktiga teman:

Framtidens mottagande: Hur gör vi rätt från början? Med Mottagandeutredningen som utgångspunkt diskuterar vi hur framtidens asylmottagande ska organiseras.

Framtidens arbetsförmedling: Kan nyanländas etablering på arbetsmarknaden organiseras på ett annorlunda och bättre sätt?

Framtidens bostadsområde: Hur bryter vi bostadssegregationen och skapar socialt hållbara bostadsområden?

Under dagen kommer vi hålla tre pass, ett per tema och vi kommer också dela med oss av lärdomar från ESF projektet: Öppna dörren för nyanlända. Du kommer också ha möjlighet att mingla med mängder av aktörer som arbetar med etableringen av nyanlända och besöka våra utställare. Du får möjlighet att avsluta konferensen med Yrkesdörrens nätverkslunch, läs mer nedan.

Yrkesdörrens nätverkslunch

Efter avslutad konferens bjuder Yrkesdörren in till en unik nätverkslunch i Citykonferensens restaurang, med begränsat antal platser.

Under lunchen kommer du matchas med en utrikes född person inom samma bransch för ett samtal där ni kan prata om allt från sociala koder inom er bransch till att ge feedback på ett CV. Efter mötet är målet att identifiera två personer i ditt nätverk som du kan förmedla kontakt med, så att personen du träffat breddar sitt nätverk och på så sett kommer vidare i sin jakt på arbete eller praktik.

Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och personer som är nya i landet inom samma bransch för att bredda nätverk och är en del av ÖppnaDörren, ett initiativ av Axfoundation.

Fores och Axfoundation tar ut en avgift på 300 kr om du har anmält dig och inte dyker upp på konferensen. Självklart går det att avanmäla sig kostnadsfritt ända fram till den 17/1.

Du kan anmäla dig här

Categories: Konferenser Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software