Home > kultur > 6/6 5 Folk Festival

6/6 5 Folk Festival

May 30th, 2019

För sjätte året i rad kommer det populära 5 Folk Festival att vara ett välkommet inslag i Sommarstockholm. Det är helt enkelt inte sommar-Stockholm utan 5 Folk Festival! Vi bjuder tre musikaliska helkvällar med början den 6 juni på Skarpnäcks kulturhus och två fullspäckade dagar i Kungsan den 28 juni och 4 juli. Sveriges fem nationella minoriteter får här chansen att visa upp sig från sin bästa sida med musiker och sångare från hela landet. Samer som också är Sveriges urfolk, tornedalingar, judar, romer och Sverigefinnar kommer att på olika scener underhålla stockholmarna helt gratis.

Kom och lär dig en nationell minoritetsdans och besök oss i minoritetstältet. Där träffar du nationella minoritetsrepresentanter som delar ut information till er.

Här kan man träffa sin fördom och räta ut alla frågetecken till en kopp kaffe.
Pocorn till barnen och en fika till äldre.
Och du, kom ihåg att konserterna börjar kl. 17!

Fred Taikon

É Romani Glinda
http://www.romaniglinda.se
Phone: +4687794031

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software