Home > kultur > 6/6 5 Folk Festival

6/6 5 Folk Festival

May 30th, 2019

För sjätte året i rad kommer det populära 5 Folk Festival att vara ett välkommet inslag i Sommarstockholm. Det är helt enkelt inte sommar-Stockholm utan 5 Folk Festival! Vi bjuder tre musikaliska helkvällar med början den 6 juni på Skarpnäcks kulturhus och två fullspäckade dagar i Kungsan den 28 juni och 4 juli. Sveriges fem nationella minoriteter får här chansen att visa upp sig från sin bästa sida med musiker och sångare från hela landet. Samer som också är Sveriges urfolk, tornedalingar, judar, romer och Sverigefinnar kommer att på olika scener underhålla stockholmarna helt gratis.

Kom och lär dig en nationell minoritetsdans och besök oss i minoritetstältet. Där träffar du nationella minoritetsrepresentanter som delar ut information till er.

Här kan man träffa sin fördom och räta ut alla frågetecken till en kopp kaffe.
Pocorn till barnen och en fika till äldre.
Och du, kom ihåg att konserterna börjar kl. 17!

Fred Taikon

É Romani Glinda
http://www.romaniglinda.se
Phone: +4687794031

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.