Home > kultur > 19/9 Angereds bokmässa

19/9 Angereds bokmässa

September 8th, 2020

Angereds bokmässa

Nu är vi stolta att kunna presentera programmet för livesändningen.
Glöm inte heller att Angereds bokmässa fortsätter en vecka till!
Med start 20/9 lyfter vi nämligen fram material från de olika scenerna.

Poeten Yolanda Ramirez Bohm är vår eminenta konferencier och kommer ledsaga oss genom en dag i litteraturens och poesins tecken. Ett 80-tal författare och organisationer deltar i årets bokmässa och i vår livesändning kommer du möta en rad spännande författare såsom Amat Levin, Betlehem Isaak, Nioosha Shams, Mariama Jobe och många, många fler. Du kommer få uppleva både kända och okända författarskap, bli inspirerad av projekt och workshops samt ta del av intressanta samtal och diskussioner. Allt medan du lutar dig tillbaka i favoritfåtöljen.

Följ livesändningen lördag den 19/9 kl. 14-16.30 på:
https://www.facebook.com/Angeredsbokmassa

Med detta sagt hoppas vi att vi ses lördagen den 19:e september – hemma hos dig!

Kontaktpersoner

Madde Lundin, vikarierande projektledare för Angereds bokmässa, Kulturhuset Blå Stället.
E-post: bokmassa@angered.goteborg.se Tel: 072-514 36 69.

José H. Romero, författare och poet.
E-post: wara19@hotmail.com Tel: 070-859 23 88.

På Blå Ställets webbplats hittar du också information.

Arrangemanget är politiskt obundet och alla som står för alla människors lika värde är välkomna att medverka.

Angereds bokmässa 2020 genomförs av Kulturhuset Blå Stället i samarbete med Blå Ställets Vänner och Biblioteken i Angered med stöd av Kulturrådet, Angereds Närsjukhus, ABF Göteborg och Kulturutveckling VGR.

Categories: kultur Tags:
Comments are closed.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software