Home > Allmänt > Möt författaren och journalisten Ola Wong

Möt författaren och journalisten Ola Wong

August 10th, 2009 Leave a comment Go to comments

Ola Wong är författare och journalist baserad i Shanghai. Medan resten av världen är i krisläge är kineserna övertygade att de är på väg in i en ny renässans. Vi lever i vad många kallar Asiens århundrade, och kineserna ser sig själva som ledare där.

Ola kommer att berätta om Kina, Sverige och framtiden. Ola är från Rydboholm, utanför Borås. Han har skrivit böckerna “No Im from Borås”, “När tusen eldar slickar himlen” och är medförfattare till boken “Sjukt billigt”. Han är även mångfaldigt prisbelönad och utsedd till Årets Miljöjournalist, Röda Korsets journalistpris och Wendelapriset för socialjournalistik.

Arr: Stadsbiblioteket, Borås

Tid 19.00 till 21.00
Plats Lilla scenen, Kulturhuset, Borås

Kontaktperson Marie-Louise Weise

Categories: Allmänt Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software