Home > Konferenser > Migration – en fråga för global politik

Migration – en fråga för global politik

August 23rd, 2009 Leave a comment Go to comments

Internationellt forskningsseminarium

Den 2 november bjuder ReOrient in internationella forskare och författare för att diskutera dagsläget och möjliga vägar framåt. Hur ska EU agera? Vad innebär en demokratisering av migration? Kan migration bli en global politisk fråga?

Deltar gör bland annat Philippe LeGrain, brittisk journalist och författare till bland annat Immigrants Your Country Needs Them, professor Elspeth Guild och Ilse Van Liempt, som skrev sin uppmärksammade doktorsavhandling om människosmuggling, Navigating Borders: Inside Perspectives on the Process of Human Smuggling into the Netherlands, Migrationsminister Tobias Billström, fd Biståndsminister Jan O Karlsson och statsvetare PeO Hansen.

Plats: Kulturhuset, Sergels Torg 3, Stockholm
Tid: 2 november, 10.00-17.00
Inträde: 200 kr (inkluderar kaffe)

Anmälan görs till migration@reorient.se

Categories: Konferenser Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software