Home > Manifestationer > Manifestation till stöd för papperslösa

Manifestation till stöd för papperslösa

September 28th, 2008 Leave a comment Go to comments

Vi samlas 1 oktober klockan 16.30 på Sergels torg. Därifrån går vi till Mynttorget utanför Riksdagen.
Välkomna på manifestation nummer 100! Onsdagen den 1 oktober sker Papperslösa Stockholms 100:e manifestation i kampen för papper åt alla. – Detta är den hundrade onsdagen vi samlas för att kräva rättigheter åt alla papperslösa. Och vi kommer inte att ge upp kampen för papperslösas rätt att få bygga en framtid i Sverige förrän den dagen då vi har segrat, säger Yacine Asmani från Papperslösa Stockholm. Manifestationen handlar om papper åt de papperslösa, om lika rättigheter för alla arbetare, om papperslösas rätt till full sjukvård och om rätten för barnen att få gå skolan. Det är en kamp som nu fortsätter med full kraft. Ingen människa är illegal. Vi kräver rätt till papper åt alla papperslösa.

Vi inbjuder nu alla organisationer, partier, föreningar, samfund och enskilda att visa sitt stöd för en human flyktingpolitik och för rätten till asyl. Sprid detta i din organisation, kom med era banderoller och kom så många som möjligt. Vi måste stå samman för att kräva vår rätt!

Categories: Manifestationer Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software