Home > seminarier > Tema Islam och islamofobi 21–30 september 2009

Tema Islam och islamofobi 21–30 september 2009

September 17th, 2009 Leave a comment Go to comments

Eid mubarakMåndag 21 september 2009 kl 13-15
Presentation av Islam: Religion och tradition
Cenap Turunc
Lokal: Sal L100, Lennart Torstenssonsgatan 8, Göteborgs universitet

Fredag 25 september 2009 kl 13-15
Islams försvenskning.
Jan Hjärpe
Lokal: Sal L100, Lennart Torstenssonsgatan 8, Göteborgs universitet

Onsdag 30 september 2009 kl 13-15
Panelsamtal och frågetävling: Fyra religioner om tro och tolerans
Panelen består av representanter från fyra religioner:
Shaista Khan, Rajinder Singh, Daniel Jonas, Carolina Fjelstad
Lokal: Sal T32, Olof Wijksgatan 6, 2 vån, Göteborgs universitet.
Arr: Immigrant-institutet i samarbete med Göteborgs universitet, Kollegium SSKKII, med stöd från Ungdomsstyrelsen

Frågor? Kontakta randi.myhre@immi.se, mobil 0739-35 50 05
Hämta programaffisch här

Categories: seminarier Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software