Home > Allmänt > Ljusmanifestationen mot hur flyktingar behandlas

Ljusmanifestationen mot hur flyktingar behandlas

November 16th, 2009 Leave a comment Go to comments

Ljusmanifestationen mot hur flyktingar behandlas.

– Sverige måste respektera asylrätten
– Vi kräver en rättssäkrare asylprövning
 – Se till barnets rättigheter – gör barnkonventionen till svensk lag
– Värna mänskliga rättigheter
– För en human flyktingpolitik
– Ge utsatta minoritetsgrupper från Irak skydd

Besök hemsidan www.goteborgdemonstrerar.se.

 På dessa platser i Sverige anordnas manifestationer under helgen den 21-22/11.

Jönköping, 21/11, kontaktperson Richard Thörn
Filipstad, 21/11, -“- Bengt Sjöberg
Linköping, 22/11, kl. 12.30 samling Domkyrkan, -“- Hannu Lounela
Frövi 20/11, -“- Isabell Ramberg
Umeå, 21/11, kl 11.30 på Rådhustorget -“- Maria Ynderdahl
Göteborg, 21/11, kl. 14.00 samling Gustav Adolfs torg -“-

Södertälje, 21/11, -“- Jan Frykman
Märsta 22/11, Valsta Mässa kl 11.00 -“- Peter Lööv Roos
Sundsvall 22/11, -“- Stefan Andersson
Nora, 20/11 kl.16, -“- Eva Marcusson

Huvudarrangörer är olika församlingar i Svenska kyrkan

Categories: Allmänt Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software