Home > Manifestationer > Manifestation för medmänsklighet!

Manifestation för medmänsklighet!

November 21st, 2009 Leave a comment Go to comments

Den 20 november 1989 – för exakt 20 år sedan – antogs FN:s Barnkonvention! Det finns tyvärr fortfarande mörka krafter som inte vill att ensamma flyktingbarn ska tas emot… 

– Det finns, tack och lov, också ljusa krafter som faktiskt vill hjälpa de som har det svårt! 

Söndagen den 22 november 2009 klockan 15:00 samlas alla ljusa krafter på Sergels torg i Stockholm. Vi tänder marschaller för att skingra mörkret, och vi lyssnar till människor som – även om de är oense om mycket – ändå är ense om att solidariteten med utsatta och humanismen alltid måste gå före egoismen och cynismen!

Talarlista: • Peter Hjorth, präst, Svenska kyrkan, Farsta församling • Emma Henriksson, riksdagsledamot, Stockholms län, (kd) • Maria Ferm, språkrör Grön ungdom, (mp) • Magnus Andersson, förbundsordförande CUF, (c) • Evin Cetin, kommunalrådssekreterare, Södertälje, (s) • Kaya Ålander, sångerska • Frida Johansson Metso, styrelseledamot FARR, (fp) • Ann-Margarethe Livh, oppositionsborgarråd, Stockholm, (v) • Rola Brentlin, förbundsstyrelseledamot MUF, (m) • Martin Lagos, stå upp komiker CUF = Centerns ungdomsförbund FARR = Flyktinggruppernas och Asylkommitéernas Riksråd MUF = Moderata ungdomsförbundet

Alla ljusa krafter är hjärtligt välkomna!!!

Arrangör är Facebooksgruppen Svenska folket KRÄVER en MYCKET HUMANARE flykting- och migrationspolitik!

Categories: Manifestationer Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software