Home > Konferenser > Konferens om globalisering och islamofobi

Konferens om globalisering och islamofobi

February 8th, 2010 Leave a comment Go to comments

INBJUDAN

Konferens om globalisering och islamofobi

Tisdag 9 februari kl 13.15-17.00

Sal L100, Lennart Torstenssonsgatan 8,

Göteborgs universitet

Som ett led i vårt arbete mot rasism och intolerans anordnar Immigrant-institutet en halvdagskonferens på temat Globalisering och islamofobi i samarbete med Kollegium SSKKII, Göteborgs universitet och Ungdomsstyrelsen.

Medverkande:

Jan Hjärpe, religionshistoriker och professor emeritus i islamologi vid Lunds universitet & Mattias Gardell,  professor i jämförande religionsvetenskap vid Uppsala universitet.
Moderator: Curt Carlsson

Preliminärt program:
13.15 Inledning
13.20– 15.00 Jan Hjärpe och Mattias Gardell föreläser om globalisering och islamofobi, följt av frågestund
15.00 Kaffe
15.30 Hur är det att vara ung muslim i Sverige idag?
Några ungdomar berättar om sina erfarenheter.

15.50 Öppen diskussion
16.45-17.00 Avslutning

Deltagandet är kostnadsfritt. Fika serveras till självkostnadspris.
Deltagarantalet är begränsat. Anmäl dig till Randi Myhre
E-post: randi.myhre@immi.se Mobil 073-935 50 05

Hämta affisch här
Immigrant-institutet, www.immi.se

Categories: Konferenser Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software