Home > kultur > DIASPÓRAS/ENCUENTROS – KUBA OCH LITTERATUREN

DIASPÓRAS/ENCUENTROS – KUBA OCH LITTERATUREN

tisdag 9 mars kl 19.00

Som en avlång ödla mitt i Karibien: Kuba. Ön som är cigarrer och rom, salsa och sex, skäggiga revolutionärer och stränga straff mot politiska dissidenter. Vad präglar den kubanska litteraturen efter Fidel Castro? Många
kubanska författare har valt exilens landskap och diktar idag med nostalgi och styrka. Hur är det att betrakta sitt Kuba utifrån? Och att skriva om ett nytt land inifrån?
Språk: parallellt spanska och svenska.

CARLOS AGUILERA författare och kritiker
Diaspóra(s)

KARLA SUAREZ författare och journalist
La viajera

JOSEFINE ADOLFSSON författare
Farlighetslagen

Samtalsledare: ANDREA CASTRO fil dr spanska

Restaurang Trappan, Järntorget Göteborg

fri entré – barservering
mycket välkomna!

ABF Göteborg  <http://www.abfgoteborg.se/> www.abfgoteborg.se i samarbete
med Shahrazad – Stories for Life  <http://www.shahrazadeu.org/> www.shahrazadeu.org och
Ord&Bild  <http://www.tidskriftenordobild.se/> www.tidskriftenordobild.se

Categories: kultur Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software