Home > seminarier > Mångfaldperspektivet i kulturarvsarbetet

Mångfaldperspektivet i kulturarvsarbetet

March 25th, 2010 Leave a comment Go to comments

Seminarieserien Forum för kulturarvsforskning är inne på sitt tredje år. Under våren 2010 inbjuder vi till två heldagsseminarier med aktuella diskussioner. Forumet arrangeras i samarbete mellan Kungl.
Vitterhetsakademien, Riksantikvarieämbetet, Statens historiska museer och Stockholms universitet.

Det första seminariet “Mångfaldperspektivet i kulturarvsarbetet” äger rum den 13 april.
Tid: kl. 10-15.
Plats: Riksantikvarieämbetet, Östra stallet, Stockholm.
Moderator: Mikael Morberg.

Under seminariet diskuteras tre pågående nationella projekt som utvecklar hur värdering och urval av kulturmiljöer kan förändras för att spegla samhällets mångfald. Projekten ska ge verktyg för hur kulturarvet kan tolkas och berättas så att fler kulturella perspektiv synliggörs men också hur främlingsfientlighet och missbruk av kulturarvet kan motverkas.

Alla är varmt välkomna, deltagandet är fritt.
Föranmälan till Marianne Heimer, Riksantikvarieämbetet,
e-post: marianne.heimer@raa.se senast 9 april.

Frågor ställs till:
Camilla Montan, Vitterhetsakademiens bibliotek, Riksantikvarieämbetet,
e-post: camilla.montan@raa.se, tfn: 08-519 18 140

Categories: seminarier Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
You must be logged in to post a comment.
adobe software for non profits. Autodesk AutoCAD 2012 buy .adobe free photo shop software 20 photo preview software for apple. Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium buy .apple software update download adobe illustrator softwaresurplus. Microsoft Office Professional Plus 2010 [64 Bit] buy .macromedia's flash software downloads adobe art software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended [MAC] buy .apple mouse software adobe publication software. Adobe Photoshop Lightroom 3 for Mac buy .hero ahead software apple newton software. Nuance PaperPort Professional 14 buy .class flash macromedia software new software available from apple. Microsoft Windows 7 Professional [64 Bit] buy .oem software adobe creative suite adobe in design cs software. Microsoft Windows 7 Ultimate [64 Bit] buy .license for adobe software buy used adobe software. Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium buy .budget software for apple adobe photoshop elements resolution software. Adobe Acrobat X Pro buy .macromedia website design software touchpad software two finger scrolling apple. Adobe Dreamweaver CS5.5 buy .child protection software apple adobe software writer. Microsoft Windows 7 Home Premium [64 Bit] buy .adobe acrobat free software adobe publications software. Adobe Photoshop CS5.1 Extended buy .apple software synth gm avid editing software upgrade. Nero Burning ROM 10 buy .access database mac apple software acrobat adobe software editors. Adobe Captivate CS5.5 buy .free adobe pdf software